Vorige Match

NIHIL

 

 

Volgende Match

 Zondag 28/07/2019 - 17u00

KWS Oudenburg - KSV Veurne A

NSVD Heule - KSV Veurne B

 

 

Beste voetballiefhebbers,

Na lang wachten mogen we zeggen dat de herfst echt in het land is. Tuurke ziet twee mooie affiches voor deze avond. KSV B neemt het op tegen Poperinge B en KSV A speelt vanavond de derby tegen titelfavoriet KSV Diksmuide.

Vorige weekend was er één met gemengde gevoelens. KSV A had een collectieve off-day. Tuurke was echter niet verrast dat er geen punten werden gepakt in Proven, Tuurke weet dat KSV daar maar zelden in slaagt, Proven thuis...het is ons zwarte beest. Tuurke volgde via de livestream ook de partij van KSV B en dat werd dan weer een succes. KSV B ging met dominant voetbal winnen op het veld van subtopper Langemark-Poelkapelle en daar was Tuurke uitermate tevreden mee.

Er viel deze week weer veel te beleven op en rond de velden van KSV Veurne. Tuurke stelt vast dat er heel wat zelfstandigen in onze spelersgroep zitten, zo hebben we Samyn en zijn mest, Hauspie en zijn vleeswaren, Arne en zijn timmerwerk, Fredje en zijn pizza, enzovoort uiteraard is er ook Vanhee met zijn verzekeringen, tot mijn grote verbazing is Vanhee ook een pattatenboer met Alain Pincket als één van zijn beste klanten. Tuurke wist niet wat hij zag toen hij die Vanhee met een zak van ettelijke kilo’s patatten zag toekomen op training, geen wonder dat hij 20 minuten te laat was.

Tuurke stelt ook vast dat de spelers van KSV dit seizoen veel zorgzamer zijn voor het materiaal en in het bijzonder voor de ballen. Tuurke weet dat ze begonnen aan het seizoen met 35 nieuwe ballen en op dit ogenblik hebben ze er nog 33 in hun bezit. Dat is hoogst uitzonderlijk, want vorig seizoen deze tijd hadden we nog hooguit een bal of 18. Tuurke is blij dat de jongens en de trainers meer respect tonen voor het materiaal. Het is ook mooi meegenomen voor het spelerspotje want elke verloren bal moeten de spelers zelf betalen, een goeie zet blijkbaar!

Tuurke voelde deze week wel een gespannen sfeer op de training, de trainers stonden redelijk scherp, hopelijk is dit de voorbode van een succesvol weekend. Tuurke weet dat voor KSV A alles mogelijk is want dat is altijd zo in een derby en KSV B speelt dan weer tegen een even jonge ploeg als hunzelf dus ook voor de “beetjes” is er iets mogelijk!

We gaan er vol voor! #weareksv

Tuurke

 

Onze Sponsors