Vorige Match

NIHIL

 

 

Volgende Match

 Zondag 28/07/2019 - 17u00

KWS Oudenburg - KSV Veurne A

NSVD Heule - KSV Veurne B

 

 

Dit weekend spelen KSV A en KSV B weer allebei thuis en de één op zaterdag en de ander op zondag. Toch een pak makkelijker voor een voetbalfan als Tuurke om beide voetbalwedstrijden op een comfortabele manier te volgen. Ik ben dan ook klaar voor een weekendje voetbal op de Veurnsche velden.

Tuurke was teleurgesteld vorig weekend, zowel KSV A, KSV B als de gewestelijke reserven konden niet winnen, meer nog ze verloren alledrie. Wat Tuurke wel opmerkte is dat alle ploegen slechts met 1 doelpunt verschil verliezen, dus een reden tot paniek is er allerminst. Tuurke ziet bij alledrie de teams echt wel goed voetbal en dat doet een voetbalkenner als mezelf dan ook deugd. Dit weekend moeten we opnieuw de smaak van de overwinning proeven. Vooral voor de jongens van trainer SVA is dit toch alweer van speeldag 2 geleden.

Tuurke was weer op pad deze week en weer was het een week vol eigenaardigheden. Tuurke werd van zijn sokken geblazen door T1 Alain. Die blijkt namelijk een soort van obsessie te hebben voor hoofdsteden zo kan hij zonder problemen vertellen dat Paramaribo de hoofdstad is van Suriname. Suriname, waar trainer Geoffrey zijn dagen op dit moment slijt. Is het toeval dat Alain dit weet? Volgens Tuurke niet! Alain is een soort Mercator, want Mercator was de man die de wereld in kaart bracht en dus ook wel iets kende van landen en hoofdsteden, Mercator...ligt er in Oostende geen zeilschip die Mercator heet? En van waar is Alain afkomstig? Juist uit Oostende... allemaal niet zo toevallig als je het aan Tuurke vraagt.

Tuurke vernam nog meer rare feiten in de afgelopen weken, zo kwam hij te weten dat Tim Vanhee ook een obsessie heeft. Namelijk die van het oorkuisen, dat doet hij namelijk elke dag. Weg met het oorsmeer en hij doet het grondig hoor, met gehoorkanaal en trommelvliezen inbegrepen, ik voel me daar toch een beetje Tuureluurs van moet ik bekennen. Maar goed, niemand is perfect dus ook onze topspits niet.

Tuurke rekent er dit weekend op dat we ondanks deze rare snuiters toch terug succes behalen. KSV A moet zeker in staat zijn om Brielen over de knie te leggen en KSV B speelt al enkele weken goed voetbal en dat moet nu toch ook wel eens punten beginnen opleveren.

Één voor allen, allen voor KSV

#weareksv

 

Tuurke

Onze Sponsors