Vorige Match

 Zondag 20/01/2019 - 15u00

KSV Veurne A - E. Hooglede  0 - 2

 

Volgende Match

Zondag 27/01/2019 (14u30)

Sp. Dikkebus - KSV Veurne A

NSVD Handzame - KSV Veurne B

 

 

Tuurke is blij jullie te mogen verwelkomen op deze laatste na-zomerdag van het jaar. KSV A neemt het op tegen promovendus Geluveld en KSV B speelt tegen het ambitieuze FC Houtem. Tuurke zal alvast genieten van deze voetbalzondag en het warme weer.

Vorige week was Tuurke al bij al een tevreden man. Tuurke weet wel dat zowel KSV A als B niet kon winnen maar Tuurke zag ook dat KSV A een puike eerste helft speelde tegen een sterke tegenstander en dat 0-3 overdreven was. KSV B kon in extremis een gelijkspel uit de wacht slepen tegen de buren van Bulskamp en konden fier zijn op hun wedstrijdmentaliteit.

Het werd overigens nog een zware avond voor KSV want na de wedstrijden brak er toch een stevig feestje los in de kantine. Ook hoofdcoach Alain bleef tot in de vroege uurtjes hangen en dat is toch niet van zijn gewoonte, het bleef ook niet zonder gevolgen. Alain, die anders altijd “vlot” te bereiken is was plotseling 3 dagen onbereikbaar via GSM. Tuurke weet hoe dat kwam, want tijdens mijn wandeling rond de velden van mijn geliefde club vond ik de GSM van Alain op de bank van KSV Veurne. Tuurke vernam ook dat de wasmachine van Alain vol zat met chips, Tuurke dacht dat Alain gewoon vergeten was om die chips uit zijn zakken te halen want Tuurke weet dat Alain soms een verstrooide professor is maar blijkbaar zit er toch een klein pestkopje in de groep, Tuurke start een onderzoek naar de dader(s) maar het ligt voor de hand dat Vanhee, De Bakker, De Bevere of Fagoo bij de mogelijke daders zitten.

Tuurke vernam ook dat er komende dinsdag geen training is, de spelers en trainers gaan immers kijken naar Club Brugge - Porto in de champions league, Tuurke weet dat dergelijke teambuildingsactiviteiten belangrijk zijn en juicht dit initiatief dan ook toe, misschien brengt het de club uit Brugge wel wat geluk, ze kunnen het alvast gebruiken.

Vandaag speelt KSV A dus tegen Geluveld en zijn de 3 punten een must, Tuurke is streng maar wel to the point, vandaag moet er gewonnen worden om de aansluiting te behouden, maar met het voetbal van vorige week mag dit eigenlijk geen probleem zijn. KSV B daarentegen heeft vandaag weinig te verliezen, het speelt tegen de favoriet voor de titel en moet dus helemaal niks vandaag, ieder punt, 1 of 3, zou een bonus zijn voor de jongens van SVA maar met de mentaliteit van vorige week moet het zeker mogelijk zijn.

Tuurke zal vandaag supporteren voor beide ploegen en zal te vinden zijn tussen terrein 1 en terrein 2!

#weareksv

Tuurke

Onze Sponsors